Tşk. Etti =80
Tşk. Puanı = 120
|
RE: Top Favori 10 Ünlüler!!
1.Rihanna:Birlikte büyüyoruz.Hatalarımızdan birlikte ders alıyoruz.Birbirimize müthiş benziyoruz ve tüm bunları görmek bana inanılmaz bir haz veriyor.Bazen ona kızıyorum.Ağzıma geleni söylüyorum.Ama bu annesinin çocuğunu azarlaması gibi bişi.Sadece onun iyi olmasını istediğim için.Herkes söyler ya ben sıradan bir fan değilim diye,ben gerçekten değilim sanırım .Her neyse onun hakkında söylicek çok şeyim var ama yine onun şarkısında dediği gibi birkaç satıra sığdırmak daha kolay oluyor.Özetle bazen o benim bazen ben onun annesi,ablası,teyzesi,halası,en iyi arkadaşı oluyoruz.Her zaman birbirimizin arkasındayız.İyi günde kötü günde iyi işler yaptığımızda yaramazlıklarımızda rezilliklerimizde her şarta
2.Britney Spears:Adı marka!! .Böyle bir kişiye hangi sıfat yakışır?Hangi cümle onu betimlemeye yeticek aura’ya sahip?O mütavizi gülümsemesi,sıcak tavırları ve her zaman hislerime tercüman şarkılarıyla ruhumu okşayan,düştüğüm zaman elimden tutan,ağlarken gülümseten bir tanecik meleğim!! =)
3.Chris Brown ww!!İşte geldik en tıkandığım noktaya.Söz konusu Chris’se ben +18’e girmeden konuşamıyorum!! .Cinsel özelliğini-ki çok gözüme batıyo es geçmek çok zor -geçersek o çok özel…Müzik dünyasındaki en samimi ve en şeker adam.Doğuştan yeteneklerini saymama gerek yok sanırım.JJ&MJ ikilisine bile hayran bırakan bir sahnesi,belki de şu anda müzik dünyasında sözü geçen tüm önemli adamları dize getiren bir sesi ve harika bir söz yazarı kimliği var.Ve tanıdığım hiçbir erkeğe benzemio.Çevremdeki tüm o gerizekalılardan farklı o.Ona resmen aşığım.Aslında onu üçe atmak çok zor.Zirve bile ona layık değil.Ama bu aralar Brit&Riri ikilisine daha çok ihtiyacım var.Biraz feminzm de lazım insana .
4.Christina Aguilera:Kesinlikle söyleyebilirim ki Christina hayatıma yön veriyor.Bıkkın,mutsuz,yorgun ve geleceğimden umutsuz hissettiğimde direk Stripped dinliyorum.Walk Away ve The Voice Within özellikle beni kendime getiren,bu günkü Sena olmamı sağlayan şarkılar.Güzelliği,sesi,sahnesi felan hep hikaye…Şarkıları onun en büyük özelliği.Öyle güçlü bir kalemi var ki.Kesinlikle çok başarılı.Şimdi bunları geçersek;o maviş bakışları ve muzip gülümsemesiyle herkesi etkileyebilir o.Ben neyim ki onun cazibesinin yanında =).Seviyorum,saygı duyuyorum.Ona ölüyorum!! =)
5.Mariah Carey:Ya bu numaralar çok acımasız.Şimdi sen git habire MC dinle sonra git onu 5’e koy.Ama napıım yukarıdaki isimleri de çok seviyorum.Ne karışık abi bu iş ya!! .Her neyse.Geçen listemde de söylediğim gibi eğer birini örnek alıyorsam şu müzik aleminde işte o kadın bu kadın. Böyle bir yaratık yok!! İnsan hem böyle güzel şarkılar yazıp,bu kadar satıp,bu kadar güzel olup,bu kadar manyak bir sese sahip olup,bu kadar içten şarkı söyleyip tüm dünyayı hipnoz edip bir de bu kadar kompleksiz olabilir mi .Kesinlikle idolüm xD Zaten artık müziğinden bahsetmiyoruz.Söz konusu müzik olduğunda MC’yi insandan saymıyoruz biz xD.Cidden çok sewiorm ya..Alabilsem alıcam bütün albümlerini ama 18 yıl abi.. Hangi birine yetişçen
6.Beyoncé:Çok geri kaldı işte bak.6 nedir yani.Benim Bee’me hislerimi 6 asla kesmez!!Bi kere o benim tanıdığım ilk yabancı sanatçı.Gerçi o zaman böyle sevmezdim ama ben kendimi bildim bileli Beyoncé dinliyorum.-Bi de Britney Zaten herkesin kulağının pası bu ikiliyle silinio önce bi xD-Hep derim erkeklerden kazık mı yedin?Hemen aç Beyoncé bak 3 dk sonra kafanda hiç bşi kalmaz.Bootylicious&Independent&Survivor!!U’re not Irrepleacable.All my Single Ladies!! vs. vs. vs. Bu liste böyle uzar.Ben daha çok bilinenleri yazdım.Eğer çok dikkatli dinlerseniz Bee’nin tüm şarkılarından,söylediği her cümleden bir feminizm çıkarabilirsiz.Ben dikkatli taraftanım
7.Nicole Scherzinger:Nicole bir istisnadır!!O garip bir vakadır.Şöyle ki anatçı vardır,iyi dans eder sesi o kadar iyi değildir.Sanatçı vardır stadları hoplatır sesiyle belini bile kıpırdatamaz,sanatçı vardır tüm bunları yapar iticidir.ya da şarkı yazamaz.Ama abi Nicole istisna!!-bi kaç tane daha var böle insanımsı yaratık -Bebeğim benim!!Queen Doll’um.Onu herkes bir et parçasından ibaret görüo ama Nicole’u yaşamak gerek.Car car ötmekle olmuo Bzm sınıfta var böle bi çok bilmiş gel beni parçala dio.Kaç tane canlı Nicole performansı izlemiş acaba?? Feeling Good gibi bir şarkıyı ağzına gözüne bulaştırmadan canlı söyleyebilen çok az insan çıkar ki bunlardan biri Nicole.Dansına zaten tek söz edilmez.Çok kız grubu biliyorum ilgi çekmek için orasını burasına açan.Gerçekten söyleyebilirim ki Nicole çok özel…
8.Leona Lewis:Benim küçük,sevimli,mütevazi,güçlü sesli kızım!!Hayatıma giren en yeni isimlerden biri o.Bleeding Love’u ilk izlediğimde onu çok itici bulmuştum.Ama sonra Sprit’i dinleyince tüm fikirlerim değşti.Gerçekten geleceğin Mariah’ı o.Harikasın tatlım.Go On Girl!!! (K)
9.Taylor Swift:İşte bir farklı Leona Lewis vakası.Bu sevimli kızımıza Love Story’yi okul kantininde elimde bir dido önümde My Own Mr.X (Öykü!! ) ile dinleyene kadar;zahmet edipte tanımaya bile ilişmemiştim.Sonra baktım ki çok şey kaçırmışım.Hemen favorilerimi sayıyorum siz de dinliyosunz:Love Story,Forever&Always,A Place In This World,You’re Not Sorry,Come In With Rain… ben size sonra dewam ederim.Şimdi listemi bitirmem lazım xD.
10.James Blunt:Beni resmen salya sümük yapıo bu adam.Normalde şarkı dinlerken ağlamam ağlarken şarkı dinlerim ama her seferinde bu sefer olucak ağlamıcam dememe rağmen dönüp dolaşıp Goodbye My Lover’a geliyorum ve benim sümüklerim akmaya başlıo xD Lanet olası herif hakkında hiç bşi bilmiorm.Tek bir canlı performansını bile izlemedim.Ama şarkıları harika!! .
11.Fergie:Bu kadın yaşlanmaz.O böyle genç,seksi,üretken kaldıkça ben de yaşlanmam.Britney’den sonra fanı olduğum 2. kişidir.Çoooook severdim bir zamanlar.Hala da severim.Ama işte büyüyünce bir de Rihanna’m hayatıma girince işler değişti.Yine de 4 yıl öncesini hatırlıyorum da.Fergie’yle büyüdm diyebilirim.Pişman mıyım??hayır!!Onu BEP’in kraliçesiyken nasıl sevdiysem The Dutches’la kendi yolunda giderken de seviyorum ve sevicem de. =)
12.Jennifer Lopez:İşte bu kaderin bir oyunu Jen’im.Ama artık ger dön!!Seni göğsümü gere gere ilk onuma sokmak istiyorum! .Her neyse hep söylerim o heykeli dikilesi bir kadın.Benim için kişiliği her zaman müziğinden önce gelir Jen’de.O harika biri.Ben de onun gibi olmak isterdim!Tanrı onu kutsasın!!
13.Burda açıklama yapmadan direk isim verip geçicem.Çok sevdiğim ama yukardakiler kadar tapmadıklarım da burada xD :
T-Pain,Kelly Clarkson,Usher,Toni Braxton,Jeff Buckley,Chris Isaak,U2,Nelly Furtado,Lil Wayne,The Tings Tings,The Beatles,T.I,Shakira,John Legend,Aaliyah,Bob Marley,Lily Allen,Alicia Keys…
Bir de buraya PS olarak eklemek istediğim 2 kişi var.Böyle garip hisler beslediğim.Bazen-çoğunlukla xD-Boğmak istediğim ama müziklerinden vazgeçemediğim 2 özel insan.
1.Madonna:Tamam “Yuhhh” larınızı duyabiliyorum.Ama benim Maddy’le hiç barışmadı yıldızlarım.Ne biliim.Aslında onu sevmem için çok neden var.En büyüğü Rhi’mle araları baya iyi.Chris’de sevio.Britney’i zaten biliosunz.Ama arada asla ezemiceğim bir MC faktörü var.O Yiğit’in başlığını okuyunca -zaten itici geliodu Maddy bana- iyice bi soğudum.Ama yine de bakıorm da bir;çok şarkısı var sürekli dinlediğim.en basitinden bir Like A Virgin’i var ki her bakire dinler Neyse.. Zamanla bu hislerim değişir mi bilemem.Ama ona,yaptığı işlere her zmn saygı duyucam..
2.Ne-Yo:Bu adamdan ciddi boyutlarda nefret ediyorum.Elime versler ağza alınmıcak küfürler ederim.Ama şöyle bişi var.Şarkılarına bayılıyorum!!Bazen kliplerini görünce böyle bi içim gıcıklanıo Hatta bazen Chris’te hissettiklerimi hissediyorum.Ama o Britney’e sayıp sövüp sonra da her ona hayranım demesi midemi bulandırdı!!Bir de Chris işi var tbi.Neyse.. Ne halt yerse yesin bana yine Sexy Love,Because Of U,So Sick,Do You gibi şarkılar yapsın da..
Birde hayatımın sonuna kadar nefret ediceğim 3 insan var.Onların da sadece adını verip geçicem-50 Cent,Ciara,Avril Lavinge-beeeeepp.Bakın sansür bile çaktım
Oyuncu&Sunucu&Dansçı…. geçicem:
1.Jessica Alba
2.Adam Brody(ve diğer 3 OC bebeği xD)
3.Charlize Storn
4.Tyra Banks
5.Sofia Boutella
6.Adrina Lima
7.Will Smith
8.Eva Longria(Ve diğer Desparete Housewives ekibi (o sarı çiyan hariç!!) )
9.Adını aklıma gelmio ama BatMan’da Joker’i oynayan insan üstü varlık!!Ölmesiyle resmen sarsıldım!! .Her zaman Joker’la yanımdasın bebek :m
10.Tobey Magurie
Uzun bi liste olmuş yaa! Olsun çok açıklayıcı oldu
my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful
|
|